Het vakgebied

Werken in de industrie. Op sommige feestjes moet je dan toch het een en ander uitleggen. Dat je bijvoorbeeld werkt als andere mensen slapen. Of dat je 4 dagen achter elkaar vrij bent omdat je in ploegendienst werkt. Of dat het fabrieksterrein zo groot is dat alles er op de fiets gaat. En ook dat er calamiteiten kunnen voorvallen en dat iedereen in de organisatie er dus alles aan doet om deze te voorkomen.  En dat het belangrijk is te weten wat de procedures zijn en waar je veilig bent.

Mensen die in de industrie werken zeggen vaak dat het is leuk is om producten te maken die iedereen kent. Of dit nu de ketchup is die op tafel staat of de benzine die je in je auto gooit. Iedereen heeft er mee te maken in zijn dagelijkse bezigheden.

MEI Mens en Industrie snapt door haar jarenlange ervaring exact wat er speelt in dit vakgebied. Wat er bij komt kijken als een bedrijf HACCP hanteert, of als er in een ATEX omgeving wordt gewerkt en het bedrijf onder BRZO inspectie staat.

Wij werken voor de Industrie in de breedste zin van het woord: Proces & Maak, regionaal en landelijk, batch en volcontinu.